Prijava za ponudnike
Nazaj na iskalnik

O nas

Poslanstvo portala Mi gremo je uporabnikom ponuditi unikatno iskanje po največji bazi atraktivnih ponudb za izlete, potovanja ter počitnice v Sloveniji in tujini. Ena izmed glavnih prednosti iskalnika je REALEN IZRAČUN končne cene potovanja brez dodatnih skritih stroškov, saj so v ceno aranžmaja všteti tudi bencin, stroški karte iz vašega kraja in morebitni dodatni stroški, tako da že pred potovanjem natančno veste, koliko denarja boste odšteli.

Iskalnik Mi gremo je hkrati tudi ogromna baza uporabnih idej za potovanja, ki jih filtrirate na podlagi zneska, ki ga želite za potovanje nameniti, prav tako pa vam na enem mestu ponuja tudi opise destinacij, slike, zemljevid poti, informacije o prostih terminih ter druge uporabne podatke, ki vam popolnoma poenostavijo potovanje ali izlet.

Na iskalniku so združene najrazličnejše ponudbe tako agencij kot tudi privatnih ponudb, saj Mi gremo omogoča enakovredne možnosti predstavitve vsem ponudnikom turističnih zanimivosti in storitev, uporabniku pa izbiro olajša z naprednimi možnostmi filtriranja podatkov po meri.

Iskalnik Mi gremo bo kmalu na voljo tudi v drugih evropskih državah, pri čemer bodo baze vseh držav med seboj povezane, tako da boste lahko neposredno dostopali do najbolj aktualnih in ugodnih ponudb po vsem svetu.

Iskalnik Mi gremo vam zagotavlja

  • Napredno iskanje ponudb s pomočjo vpisa želene ciljne države, izbire prevoza in tipa potovanja.
  • Neposredno spremljanje zasedenosti posameznega prenočišča in izbiranje terminov po meri.
  • Natančen pregled in specifikacijo vseh vštetih stroškov (prevoz, prenočišče …).
  • Pregled informativnih opisov in slik posamezne destinacije ali prenočišča.
  • Ogled zemljevida optimalne poti do izbrane destinacije in možnost neposrednega tiskanja zemljevida.
  • Prijavo na e-novice in obveščanje o individualno prilagojenih aktualnih ponudbah, ki vas zanimajo.